Bistro Ernest
Restaurant
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen getroffen tegen de strijd tegen het Coronavirus zijn wij opnieuw geopend, dit vanaf 3 juli. Het menu zal binnenkort beschikbaar zijn op de website.

U kan uw gerechten ook laten leveren via Takeaway.com of Deliveroo.be.

Natuurlijk houden ook wij hier rekening met de opgelegde veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus, zodat u op een veilige manier uw maaltijd kan komen afhalen.

Reserveer je tafel!

U kan ons telefonisch bereiken.

Een Gezellig restaurantje te Antwerpen

Ben je op zoek naar een restaurant voor een gezellig diner in Antwerpen centrum? Een gezellige bistro met een vriendelijke bediening. Dan ben je bij Ernest, in de Hoogstraat, aan het juiste adres!

Kom binnen in dit geklasseerde charmevolle pand in een van de historische buurten van Antwerpen. Gezelligheid is hier troef. Wij hopen elke klant van ons een welkom gevoel te geven, daarom is er bij ons voor elk wat wils!

In onze gezellige bistro met vriendelijke bediening in hartje Antwerpen geniet je van overheerlijke gerechten vol kraakverse ingrediënten. Echt en puur, absoluut Ernest!

Bekijk snel het menu en reserveer je plaatsje voor een avond puur genieten.

Eten met de hele familie nabij de Grote Markt in Antwerpen

Eten tijdens de lunch nabij de Grote Markt in Antwerpen hoeft helemaal niet duur te zijn. In onze bistro in de Hoogstraat vind je een lunchkaart, seizoenspecials en dagschotels voor een betaalbare prijs.

Al onze gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten en geserveerd door onze vriendelijke bediening. Op onze menukaart vind je tal van Vlaamse klassiekers, die geserveerd worden met puree, frietjes of kroketten.

Een woordje uitleg over onze keuken, onze visie

Op onze menukaart die voornamelijk zijn inspiratie vindt in de Frans-Belgische keuken vind u diverse gerechten. Van voorgerechtjes, hoofdgerechtjes met vlees of vis, pasta, … tot en met een hele menu.

Je kan er de traditionele gerechtjes terugvinden zoals Vol-au-vent, Vlaams stoofvlees of spaghetti Bolognaise. Voor onze suggesties, die regelmatig veranderen, zorgen wij ook voor gerechtjes met wat meer creativiteit.
Denk aan een zuiders tintje, een streekgebonden en/of seizoensgebonden product of een tikje luxe.

Wij vinden versheid van onze producten het allerbelangrijkste, en dat proef je. Het kan dus dat een bepaald gerecht vroegtijdig uitverkocht is of tijdelijk niet verkrijgbaar, wij hopen hiervoor op uw bergrip te kunnen rekenen.

Last but not least, vergeet ook niet onze wijnkaart eens te bekijken, er zijn ook regelmatig suggesties voor de wijnen, aangepast aan het aanbod van het moment. De meeste wijnen zijn ook per glas te krijgen.

Geef een seintje bij allergie of intolerantie aan bepaalde ingrediënten, in de mate van het mogelijke passen wij ons aan.